Hírek

Újabb fontos pontot szerzett az U15

2021.11.05.
A kilencedik fordulóban az Újpest FC vendége volt U15-ös csapatunk.

Újabb fontos pontot szerzett az U15

Igazi kiélezett küzdelmet hozott a két remek gárda találkozója. Gólra viszont sokáig, egészen a 61. percig kellett várni. Ekkor Kovács B. büntetõbõl szerezte meg a vezetést és sokáig úgy tûnt sikerül megnyernünk ezt az összecsapást is, ám a 83. percben egy meglehetõsen szerencsés körülmények között született Dudás góllal egyenlített a listavezetõ és így egy pontot otthon tartott.  
Újpest FC - Csepel Utánpótlás SE 1-1 (0-0)   
Újpest, vezette: Besenczi M. 
Újpest: Antal G., Kelemen (Barkóczi 46.p), Vékony (Tóth M. 51.p), Katona, Keszely (Dudás 46.p), Temesvári, Flórea, Csáki (Géczi 46.p), Rafael, Csiki, Tóth A. (Paksai 55.p)  
CSUSE: Bacsa, Kovács B., Bándy, Kovács Cs., Jakabó-Szentpétery, Németh R., Béres, Chiorean, Bacsó, Béky, Siklósi (Vadász 55.p) 
Gólszerzõk: Dudás 83.p ill. Kovács B. 61.p (11-esbõl)
Sárga lap: Chiorean 83.p 
Rebecsák Szilárd vezetõedzõ: "Magas színvonalú mérkõzést láthattak a nézõk, aik remek hangulatot is teremtettek, mind hazai, mind vendég oldalon. Ehhez kellett két jó csapat, akik mindent kiadtak magukból. Óriási elismerés a csapatomnak, hogy ilyen szinten is megálljuk már a helyünket. Nem véletlenül gratulált az ellenfél edzõje egyesével minden játékosomnak. Innentõl kezdve ez az alap, folytatjuk tovább a munkát, nem fogom hagyni, hogy megelégedjünk magunkkal, bár most jár a dicséret! Szép volt fiúk, hajrá CSUSE!"
Szép volt Fiúk! Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet