Hírek

Újabb döntetlent játszott az U19

2021.10.19.
A bajnokság hetedik fordulójában a Szent István vendége volt U19-es együttesünk.

Újabb döntetlent játszott az U19

Már a 9. percben megszereztük a vezetést Strum révén, ám hiába a rengeteg helyzet, azok rendre kimaradtak, Bõdi pedig a 40. percben egyenlített. A szünet elõtt Szikszai révén újra nálunk volt az elõny, ám az 53. percben Kasztner egalizált. 
A második játékrész igazi adok kapokká alakult, mert a folytatásban Horváth Á. góljára Akócs válaszolt, majd újra Horváth Á. talált a hálóba. Hogy a végén mégse örülhessünk, arról Kasztner gondoskodott, mert a 90. percben kialakította a 4-4-es végeredményt. 
Szent István SE - Csepel Utánpótlás SE 4-4 (1-2) 
Rokk Sporttelep, vezette: Bartus O. 
Szent István: Kis R., Török Z. (Vendriczky 46.p), Szarka, Ludányi, Balog, Bõdi (Rábai 65.p), Báti (Gesztesi 76.p), Akócs (Ceglédi 76.p), Eczet (Bíró B. 46.p), Majercsik, Kasztner   
CSUSE: Bognár, Fehér D. (Gyergyói 60.p), Strum (Borbély Balázs 82.p), Borbély Bence (Balla 68.p), Horváth Á., Kékesi, Hegyes M., Kerner (Müller 86.p), Szikszai (Kaposvári 86.p), Varga Z. (Szén Á. 60.p), Kmetz (Jusztin 76.p) 
Gólszerzõk: Bõdi 40.p, Kasztner 53.p, 90.p, Akócs 63.p ill. Strum 9.p, Szikszai 45.p, Horváth Á. 61.p, 67.p 
Sárga lap: Szén Á. 87.p 
Németh Gábor vezetõedzõ: "Négyszer vezettünk, ellenfelünk négyszer egyenlített. Lassan sportágat ûzünk abból, hogy saját magunknak tesszük nehézzé a mérkõzéseket. Rengeteg helyzetet kihagytunk és a megfelelõ pillanatokban nem tudjuk két-három gólosra növelni az elõnyünket, majd az utolsó pillanatokban valahogy kiegyenlít az ellenfél. A kapott góljaink jócskán az elkerülhetõ kategóriába tartoznak. Mentálisan fejlõdnie kell a társaságnak, ha mérkõzéseket akarunk nyerni!"
Hajrá Csepel! 

Tovbbi cikkek:

Tra
Elhunyt Kardos József
2022.07.28.
Életének 63. évében elhunyt Kardos József, korábbi válogatott labdarúgó, a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) utánpótlás edzõje. ...
Tra
Edzõi beosztások és edzéskezdések - 2022/23 szezon
2022.07.27.
Kedves gyerekek, szülõk és szurkolók!Szeretnénk tájékoztatni Benneteket az utánpótlás korosztályokat érintõ edzõi felállásról és az edzések idõpontjairól: ...

Csepel Utánpótlás Sportegyesület

A Csepel Utánpótlás Sportegyesület 2015 áprilisában alakult, abból a célból, hogy megszerettesse a labdarúgást az utánpótlás korú gyerekekkel, egészséges életmódra neveljen, illetve, hogy versenyzési lehetõséget biztosítson számukra.

A szakmai munka során, a labdarúgó edzésen kívül kiemelten fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést is, erre szolgálnak (labdarúgó edzéseket egyébként jól kiegészítõ) úszóedzések is, melyek ingyenesek.

iº hukuku avukatı
BVEBBEN ›
BEMUTATKOZS CSAPATOK OVIFOCI MRKZSEK EDZSEK GALRIA LETLTS TMOGATK KAPCSOLAT
Csepel Utnptls Sportegyeslet
1211 Budapest, Szent Imre tr 10.
Telefon: +36 70 777-1973
E-mail: utanpotlas@csepel.hu
Impresszum
Csepel Utnptls Sportegyeslet
Az oldalon tallhat rott s kpi anyagok a forrs megjellsvel, hivatkozs elhelyezsvel hasznlhatak fel.
Honlapkszts
Csepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls SportegyesletCsepel Utnptls Sportegyeslet